Referenties

 
 
 
 
 
 
 
 

HabiStad | Referenties

 
 
 
 
De Ljurk en De Skries Leeuwarden

projecten De Ljurk en De Skries in Leeuwarden

HabiStad heeft in Leeuwarden in opdracht van Bouwbedrijf Kuin de woningen voor de projecten De Ljurk en De Skries voorzien van tuinafrasteringen.
Basketbalvelden Zwolle

Basketbalvelden Zwolle

Voor Landstede Basketbal ZAC heeft HabiStad op het Sportpark De Pelikaan aan de Brinkhoekweg in Zwolle drie outdoor basketbalvelden aangelegd. Bijzonder detail is dat de vloer van drainbeton is, de ideale outdoor sportvloer die ook voor basketbal uitermate geschikt is door zijn goede waterdoorlatendheid en optimale stuitgedrag.
Atletiekbaan Pieter Zandt Scholengemeenschap Kampen

Atletiekbaan Pieter Zandt Scholengemeenschap Kampen

Voor de Pieter Zandt Scholengemeenschap in Kampen heeft HabiStad een atletiekbaan met verspringbak geleverd. De baan ligt er strak bij en nodigt uit om een sprintje te trekken. Leuk detail: de extra lijn is aangebracht voor het lopen van een coopertest.
Tuinafrasteringen en houten erfafscheidingen 26 woningen Almere

Project Veld 15A Almere

HabiStad heeft in Almere voor het Project Veld 15A in opdracht van Dura Vermeer 26 woningen voorzien van tuinafrasteringen en houten erfafscheidingen. Bijzonder detail: met het oog op een eenduidige uitstraling zijn de houten poorten en schuttingdelen aangepast aan de kleur van de bergingen.
Openbare sport- en beweegroute wijk Tinga in Sneek

Openbare sport- en beweegroute wijk Tinga in Sneek

In samenwerking met HCL Projectmanagement heeft HabiStad in Sneek een openbare sport- en beweegroute in de wijk Tinga aangelegd. Om buiten-fitness te bevorderen zijn er naast de wandel- en hardlooproutes een multifunctionele sportkooi, verschillende typen sport- en bootcamptoestellen geplaatst en is de bestaande skatebaan uitgebreid. Een prachtig initiatief dat samen met bewoners, wijkpanel en lokale sportverenigingen tot stand is gekomen.
Tuinafrasteringen met hedera en tuinpoortjes Marknesse

Tuinafrasteringen Marknesse

In opdracht van Bouwbedrijf Kuin heeft HabiStad in Marknesse 12 woningen voorzien van tuinafrasteringen met hedera en tuinpoortjes. Voor de kritische kijker: alle horizontale draden van de staalmatten en poortjes lopen op dezelfde hoogte door.
Tuinafrastering nieuwbouwwijk Stadshagen in Zwolle

Tuinafrasteringen Stadshagen Zwolle

HabiStad heeft in opdracht van Dura Vermeer in de nieuwbouwwijk Stadshagen – Zwolle de tweede fase woningen van tuinafrasteringen met hedera en tuinpoortjes voorzien. Bijzonder aan dit project is het Engelse hekwerk met zijn warme en natuurlijke uitstraling.
Kjoeps Helmond

Kjoeps Helmond

De Helmondse jeugd kan elkaar ontmoeten en sporten in de Kjoep-Sport en Kjoep dubbel. De door HabiStad geleverde Kjoep is eenvoudig verplaatsbaar, in hoge mate vandaalbestendig, zeer geluidsarm en in alle kleuren leverbaar.
Voetbalkooi Texel

Voetbalkooi Texel

Habistad heeft op Texel een geluidsarme voetbalkooi geplaatst voor een potje voetbal èn panna. Op verzoek van de gemeente Texel is de voetbalkooi extra geluidsarm gemaakt door de toepassing van rubber voering tussen alle stalen delen.
Kjoep-Sport gemeente Amsterdam

Kjoep-Sport gemeente Amsterdam

In de mooie nieuwe stadswijk Strandeiland – IJburg Amsterdam heeft HabiStad een Kjoep-Sport geplaatst. In deze Kjoep-Sport kan de Amsterdamse jeugd elkaar niet alleen in alle ruimte ontmoeten, maar ook sporten. De Kjoep is eenvoudig verplaatsbaar, in alle kleuren leverbaar, zeer geluidsarm en in hoge mate vandaalbestendig.
Tuinafrasteringen project Breezicht-Zuid Zwolle

Tuinafrasteringen project Breezicht-Zuid Zwolle

In opdracht van Dura Vermeer heeft HabiStad in de nieuwbouwwijk Stadshagen – Zwolle de woningen voorzien van tuinafrasteringen en tuinpoortjes. De afrasteringen zijn direct voorzien van hedera en de poortjes hebben een warme uitstraling door de houten schuttingplanken.
Sportkooi Leeuwarden

Sportkooi Leeuwarden

Voor CSG Comenius Mariënburg Leeuwarden heeft HabiStad een multi-functionele sportkooi geleverd. Met deze sportkooi kunnen bijna alle sporten op de eigen locatie worden beoefend. De kooi is geschikt voor: basketbal, voetbal, handbal, mini-tennis en hockey.
Biljoenbad Velp

Biljoenbad Velp

Van een 3D-ontwerp naar werkelijkheid. In opdracht van VAESSEN heeft HabiStad een multi- functionele sportkooi voor Biljoenbad Velp in de Gemeente Rheden geleverd. Om overlast in de buurt zoveel mogelijk te beperken, is deze sportkooi van geluidsarme materialen gemaakt. Daarnaast is over de totale kooi een net aangebracht om rondslingerende ballen te voorkomen. De kooi is geschikt voor een potje: voetbal, panna en basketbal.
Kjoep gemeente Oudekerk aan de Amstel

Kjoep gemeente Oudekerk aan de Amstel

Voor de jongeren in Duivendrecht is een Kjoep geplaatst De Kjoep is goed ontvangen en direct ingewijd met graffiti.