Basketbal

Habistad › Basketbal
Basketbal overal en voor iedereen
Basketbal is van oorsprong een wedstrijdsport die in 1891 in Amerika door gymnastiekleraar James Naismith werd uitgevonden. Oorspronkelijk was het een mannensport, maar tegenwoordig wordt de sport op bijna elk continent door zowel mannen als vrouwen beoefend. Basketbal is snel, uitdagend, spectaculair en leuk. Ook is de sport uitermate geschikt om recreatief beoefend te worden op bijvoorbeeld schoolpleinen en recreatieparken of zelfs thuis!
 
Meer dan 35 jaar ervaring
HabiStad beschikt over ruim 35 jaar ervaring als het gaat om het produceren, leveren en monteren van sportkooien, voetbalkooien, multifunctionele sportkooien en basketbalcourts. U kunt bij ons terecht voor een compleet basketbalveld dat voldoet aan de officiële maatvoering, maar ook als er minder ruimte beschikbaar is, zijn er voldoende mogelijkheden. Naast een half basketbalcourt en 3×3 basketbal hebben we bijvoorbeeld ook een verstelbare basketbalpaal in ons assortiment. De HabiBeater is in hoogte verstelbaar zodat deze voor alle leeftijden geschikt is. Ook is HabiStad de professionele partij voor het aanleggen van een geschikte ondergrond.

Tot onze opdrachtgevers behoren overheden, scholengemeenschappen, cultuurtechnische bedrijven en infra-aannemers.
Basketbalvelden, palen en ondergronden
Het productenpakket van HabiStad bestaat uit:

Basketbalcourts
Verstelbare basketbalpaal
Standaard basketbalpalen
Muurbaskets
Waterdoorlatende speelvloer (drainbeton)
• LED-verlichting
Maatwerk
We denken graag met u mee om een passende oplossing voor uw vraag en situatie te vinden. Uw wensen kunnen wij eventueel in 3D visualiseren zodat vooraf een realistisch beeld kan worden gekregen van de toekomstige situatie. Zo kunnen eventuele fouten en teleurstellingen worden voorkomen.
Kosten
Kijk hier voor de kosten van de standaard basket, basketbalpaal en drainbeton. Wilt u meer weten over de verstelbare basketbalpaal, heeft u interesse in een basketbalveld op maat of heeft u andere vragen? Neem dan contact op en bespreek uw wensen, situatie en mogelijkheden. HabiStad denkt graag mee over welke oplossing het beste bij uw vraag aansluit. De offerte volgt dan zo snel mogelijk in uw mailbox.
Basketbal