Over Ons

 
 
 
 
 
 
 
 

HabiStad | Over ons

 
 
 
 
HabiStad is uw aanspreekpunt als het gaat om de inrichting van de openbare ruimte. Onze afnemers zijn veelal scholen, gemeentes, welzijnsorganisatie, campings, sportverenigingen en speeltuinverenigen. Ook wijk- en buurtverenigingen kunnen bij ons terecht.
Wij bieden een breed productassortiment: van hekwerk tot speeltoestel en van voetbaldoel tot overkapping. Of u nu op zoek bent naar een pannakooi voor in uw wijk of een slagboom als beveiliging van uw terrein. We nemen hierbij de complete installatie en montage voor onze rekening.
Landelijke dekking
HabiStad werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland. Wij verzorgen het gehele traject van advisering tot realisatie, met buitengewone ideeën en een snelle, zorgvuldige uitvoering. Altijd met de juiste kennis, kunde en kwaliteit.
3 pijlers
Spelen, Sport & Tiener en stedelijke inrichting zijn de 3 gebieden waarin onze werkzaamheden plaatsvinden. Speeltoestellen, multifuntionele sportterreinen, buitenfitness en calisthenics.
Elke leeftijdsgroep kan bij ons terecht voor speel- en sportmogelijkheden.
FSC gecertificeerd
HabiStad strijdt mee tegen ontbossing en klimaatverandering en is FSC-gecertificeerd. Hiermee levert HabiStad een bijdrage aan het wereldwijd verbeteren van een duurzaam, verantwoord bosbeheer waarbij natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans zijn. Al het door HabiStad gebruikte hout voor o.a. tuinafrasteringen, schuttingen, poortjes en banken komt uit goed beheerde bossen.