Gemeentes

Habistad › Gemeentes
Gemeentes
De gemeente levert diensten en verstrekt voorzieningen die in het belang zijn van haar inwoners. Hieronder valt bijvoorbeeld het verstrekken van officiële documenten, het opstellen van regels die vastgelegd zijn in het APV (Algemene Plaatselijke Verordening), huisvesting voor scholen en de aanleg van sportvelden, recreatiegebieden en speelplaatsen.
 
HabiStad en de gemeente
Bij de inrichting van de openbare ruimte waar mensen verblijven, recreëren, sporten en elkaar ontmoeten zijn producten nodig die niet alleen tegen een stootje kunnen maar ook functioneel zijn en mooi om te zien. HabiStad levert en monteert deze producten in de categoriën ‘Hekwerk’, ‘Sport en Tiener+’ en Stedelijke inrichting’.

Voor scholen en speelplaatsen leveren wij speeltoestellen van uitmuntende kwaliteit, doordachte vormgeving en vrolijke kleurstelling. Maar ook voor geluidsarme voetbalkooien, hangplekken, stadsbanken of afzetpalen zijn wij uw betrouwbare partner.
Advies en plannen
Met onze kennis en kunde bieden wij passend advies en maken graag innovatieve plannen. Wij denken mee met enthousiaste burgerinitiatieven en daarbij rekening houdend met omwonenden, duurzaamheid en budgetten.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op.