Hekwerken

Habistad › Hekwerk
Hekwerk voor iedere toepassing
Hekwerken en toegangspoorten zijn er in alle soorten en maten. Ze worden voornamelijk gebruikt als terreinafscheiding en zorgen zo voor uw veiligheid. Hekken kunnen ook gebruikt worden als bijvoorbeeld een meer kunstzinnige, symbolische afscheiding.
 
Meer dan 35 jaar ervaring
HabiStad beschikt over ruim 35 jaar ervaring als het gaat om het produceren, leveren en monteren van hekwerk en toegangspoorten. Wij zijn dé hekwerkspecialist; u kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hekken, toegangspoorten, terreinafscheidingen, tuinpoortjes, tuinafrastering en doorrijdbeveiliging.

Tot onze opdrachtgevers behoren overheden, bedrijven, energieleveranciers, aannemers, verenigingen èn particulieren. We beschikken over een ruim standaard assortiment, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.
Hekwerk en poorten
Onze producten zijn leverbaar in verschillende hoogten, uitvoeringen en alle RAL-kleuren. Het standaard productenpakket van HabiStad bestaat uit:

• (Elektronische) Toegangspoorten
Spijlenhekwerk
Gaashekwerk
Staalmathekwerk
Tuinpoortjes
Tuinafrastering
• Doorrijdbeveiliging
• Maatwerk
Maatwerk
We denken graag met u mee om een passende oplossing voor uw vraag en situatie te vinden. Uw wensen kunnen wij eventueel in 3D tekenen zodat voor plaatsing van het hek of de poort een realistisch beeld kan worden gekregen van de toekomstige situatie. Zo kunnen eventuele fouten en teleurstellingen worden voorkomen.
Nieuwbouw
Schakel ons op tijd in bij een nieuwbouwproject. We hebben hier ruim ervaring mee en zetten graag onze expertise in om mee te denken over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld tuinafrastering en poortjes. Ook beantwoorden we graag uw vragen over materiaalkeuze, kleur en geschikte en vereiste hoogte bijvoorbeeld.
Kosten
Geen hekwerk, afrastering of poort is gelijk. Neem daarom contact op en bespreek uw wensen, situatie en mogelijkheden. HabiStad denkt graag mee over welke oplossing het beste bij uw vraag aansluit. De offerte volgt dan zo snel mogelijk in uw mailbox.
Hekwerk