Spelen

 
 
 
 

HabiStad | Spelen

 
 
 
 
Visie op Spelen
Spelen is belangrijk. Buiten spelen misschien nog wel belangrijker. Buiten spelen draagt bij aan de strijd tegen welvaartsziektes als overgewicht maar ook biedt buiten spelen de mogelijkheid om dit samen met anderen te doen. Door samen te spelen nemen kinderen op natuurlijke manier kennis van elkaars waarden en normen.

Kinderen willen uitgedaagd en gestimuleerd worden en willen creatief kunnen zijn. Bewegen is goed voor iedereen maar kinderen zouden minimaal een uur per dag intensief bezig moeten zijn. Gelukkig onderschrijven gemeentes deze noodzaak door doordachte speelruimtes in te richten. Ook ontstaan er steeds meer burgerinitiatieven waaruit blijkt dat sporten, bewegen en spelen steeds meer als onderdeel van ons leven wordt gezien.

HabiStad biedt als totaalleverancier een breed pakket aan kleurrijke speeltoestellen van het gerenommeerde Franse merk Quali Cité . Met extreem lange garanties tot 30 jaar laten wij zien dat wij achter de hoge kwaliteit van onze speeltoestellen staan.

Ons pakket omvat ‘standaard’ speeltoestellen zoals een schommel, wipwap of glijbaan. Maar ook speeltoestellen met uitdaging en speeltoestellen voor minder valide kinderen.
Veiligheid
Onze speeltoestellen voldoen aan de Europese norm EN1176. Als ondergrond kan gekozen worden voor verschillende materialen. Onze rubber val dempende gietvloer voldoet aan de Europese norm EN 1177.