Kinderopvang

 
 
 
 
 
 
 
 

HabiStad | Kinderopvang

 
 
 
 

HabiStad heeft voor iedere kinderopvang of kinderdagverblijf een uitgebreid programma speeltoestellen. Van speelhuisjes tot schommels en van een glijbaan tot een zandbak. Speeltoestellen waar ieder kind zich tot aangetrokken voelt en spelenderwijs zich kunnen ontwikkelen en situaties verkennen.

Door de vergrijzing zal het aantal incidenten, bijvoorbeeld de gevolgen van een val, stijgen. Het is daarom belangrijk dat ook ouderen spier- en botversterkende oefeningen doen. Tel hier het sociale isolement, waar veel ouderen in verkeren, bij op dan is een beweegtuin een oplossing.
 
Veilige speeltoestellen
Bij speeltoestellen is veiligheid belangrijk. Bij het ontwerp van onze toestellen is daar goed over nagedacht. Bovendien is ieder speeltoestel van HabiStad gecertificeerd. Dat kinderen vallen hoort erbij. Wij kunnen er voor zorgen dat onder ieder speeltoestel de juiste valdempende ondergrond wordt aangelegd.
Advies en plannen
Heeft u advies nodig bij de aanleg van uw speelruimte dan kunnen wij samen met u een plan op maat maken. HabiStad levert een breed assortiment speeltoestellen dat past bij uw visie en budget.